Smażenie

Proces produkcyjny cebuli smażonej jest tak zaprojektowany, aby uzyskać jak najbardziej wartościowy odżywczo i smakowo produkt. Cebula poddawana procesowi smażenia w naszej fabryce, jest uzyskiwana z suszonej, wystandaryzowanej cebuli. Proces smażenia jest prowadzony ze ściśle kontrolowanym udziałem tłuszczu roślinnego, bez użycia dodatków kształtujących teksturę (np. mąki pszennej), a także innych dodatków funkcjonalnych. Proces technologiczny jest starannie dopracowany w oparciu o nowoczesne trendy żywieniowe, z wyeliminowaniem smażenia w głębokim tłuszczu i w wysokiej temperaturze. Cebula po procesie smażenia zyskuje charakterystyczny złoty kolor, chrupkość oraz niepowtarzalny smak i zapach, który zachęca do jej konsumpcji.

Adres

ul. Łódzka 41, Bramki 05-870 Błonie

Social media

Linked In Dołącz do nas

Strona korzysta z plików cookies i innych technologii automatycznego przechowywania danych do celów statystycznych i realizacji. Korzystając z naszej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki, będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji na temat zarządzania plikami cookies znajdziesz w Polityce cookies.