Certyfikaty

Susz warzywny produkowany przez naszą firmę powstaje z surowców o najwyższej jakości, poddawanych ciągłej, rygorystycznej selekcji. Odpowiednio zaprawione nasiona lub rozsady wydawane są rolnikom podczas kontraktacji. Wprowadzony został system reglamentacji środków ochrony roślin. Dostarczany przez dostawców surowiec musi być zgodny ze specyfikacją naszej firmy. Nie jest modyfikowany genetycznie (Non-GMO).

LABORATORIUM-JAKOSC-I LABORATORIUM-JAKOSC-II LABORATORIUM-JAKOSC-V LABORATORIUM-JAKOSC-VII

Naszym nadrzędnym celem jest zapewnienie wymaganej prawem i spełniającej wymagania klientów jakości wytwarzanych wyrobów oraz bezpieczeństwa na każdym odcinku łańcucha produkcyjnego „od pola do stołu”. Produkcja odbywa się zgodnie z zaleceniami Food Safety System Certification 22000 – FSSC 22000, który jest uznanym przez Global Food Safety Initiative (GFSI) systemem certyfikacji bezpieczeństwa żywności, dedykowanym dla jej producentów, zbudowanym w oparciu o normy ISO 22000: 20005, ISO/TS 22002-4: 2013 oraz dodatkowe wymagania. FSSC 22000 został zatwierdzony przez GFSI jako system w pełni porównywalny z standardami IFS i BRC.

Nasze produkty posiadają certyfikat koszerności.

Jesteśmy członkiem organizacji Supplier Ethical Data Exchange SEDEX.

Adres

ul. Łódzka 41, Bramki 05-870 Błonie

Social media

Linked In Dołącz do nas

Strona korzysta z plików cookies i innych technologii automatycznego przechowywania danych do celów statystycznych i realizacji. Korzystając z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia, więcej informacji na temat zarządzania plikami cookies znajdziesz w Polityce cookies.