Nasz innowacyjny produkt
- niskotłuszczowa cebula smażona
Niskotłuszczowa cebula smażona
Naszym innowacyjnym produktem jest cebula smażona (płatek), która ma szerokie zastosowanie w przemyśle spożywczym, przede wszystkim jako dodatek do mięs, ryb, hot-dogów, hamburgerów a także ziemniaków.

Cebula smażona:

8% tłuszczu - suszona cebula smażona w oleju słonecznikowym.


23% tłuszczu – suszona cebula smażona z dodatkiem bułki tartej, mąki i soli.


Cebule przez nas smażone charakteryzują się złocistą barwą, chrupką konsystencją i słodkawym smakiem. Surowiec wyjściowy jest najwyższej jakości. Żaden z jego składników nie jest modyfikowany genetycznie (non-GMO).

Innowacyjna technologia smażenia pozwala na precyzyjne regulowanie poziomu tłuszczu w naszych produktach zgodnie ze specyfikacją klientów. Jesteśmy w stanie osiągnąć bardzo niskie poziomy zawartości tłuszczu w naszych wyrobach, co jest niemożliwe przy zastosowaniu tradycyjnej technologii smażenia w głębokim tłuszczu.
SedexUnijne logo produktów ekologicznychKosherTUVFSSC_22000
Suszarnia Warzyw Jaworski Spółka Akcyjna Spółka Komandytowa | Jaworski Vegetable Drying Plant
Realizacja: Progressiva
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2017